Има как да отслабвате, без да се ограничавате

2011-12-13 01:43:00
Има как да отслабвате, без да се ограничавате

Искате да отслабнете, като в същото време не се ограничавате? Това е възможно, стига два дни в седмицата да консумирате само плодове, зеленчуци и нетлъсто место. През останалото време може да похапвате каквото си поискате(без да се тъпчете като невиждали, разбира се)и ще отслабнете почти толкова, колкото и хората, които постоянно са на диета.

До този извод стигнали учените, след като направили изследване, в което участвали 115 доброволки, които били разделени на три групи. Едните приемали 650 калории дневно два дни в седмицата, като през останалото време хапвали от любимите си храни, но в същото време гледали да се хранят здравословно.

Дамите от другата група не консумирали въглехидрати два дни седмично, но и нямали граница на приетите калории през останалите пет дни. Тя хапвали каквото и по колкото си поискали.

В третата група жените били подложени на обикновено дългосрочна диета, в която се приемали около 1 500 калории дневно, без да се консумират мазни храни и алкохол.

Три месеца по-късно дамите, които били на двата режима на двудневната диета, отслабнали с около 4 килограма, което е два пъти повече от жените, които били на дългосрочната диета. Когато човек хапва по-малко 1-2 дни, напълно нормално е и на другия ден да консумира по-малко храна от обикновеното.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия